ЛО МАКЕДОНСКИ БРОД

Адреса

Локалниот огранок во моментов
не располага со канцеларија.

ВД Модератор

Марјан Ѓурчески

Телефон

077/744-846

Електронска пошта

[email protected]

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!