ЛО НОВАЦИ

Адреса

Локалниот огранок во моментов
не располага со канцеларија.

ВД Модератор

Гоце Димовски

Телефон

075/235-785

Електронска пошта

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!