ЛО НОВО СЕЛО

Адреса

Локалниот огранок во моментов
не располага со канцеларија.

ВД Модератор

Давид Златанов

Телефон

072/678-255

Електронска пошта

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!