ЛО ПРИЛЕП

Адреса

ул. „Караорман“ лок. 1

Модератор

Методија Костоски

Телефон

076/234-661

Електронска пошта

[email protected]

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!