ЛО СТРУМИЦА

Адреса

Локалниот огранок во моментов
не располага со канцеларија.

ВД Модератор

Даниел Малиновски

Телефон

075/266-513

Електронска пошта

[email protected]

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!