Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Јегуновце

  Новица Петровски

  Носител на листа

  1 НОВИЦА ПЕТРОВСКИ
  2 МИРОСЛАВ ЈОВАНОСКИ
  3 АЛЕКСАНДРА ЈАНКОВСКА
  4 СТЕФАН ДИМИТРИЈЕВСКИ
  5 САЊА ИЛИЕВСКА
  6 ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ
  7 БИЛЈАНА СПАСОВСКА
  8 ЗОРАН СИМОСКИ
  9 ВЛАТКО СТОЈЧЕВСКИ
  10 ТАТИЈАНА РИСТОВСКА
  11 АЛЕКСАНДАР АПОСТОЛИДИС
  12 ЈАСМИНА ЃОРЃЕВСКА
  13 ЈОВИЦА ТРПЧЕВСКИ
  14 ДАРКО ИЛИЕВСКИ
  15 БРАНКИЦА ПЕТРОВСКИ

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА