Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Карпош

  Мартин Димоски

  Носител на листа

  1 МАРТИН ДИМОСКИ
  2 БРАНКО РИСТОВ
  3 ИВАНА СТОИМЕНОВСКА
  4 СЛАВКО МИТЕВСКИ
  5 ГОРЈАН ИЛИЕВ
  6 ФРОСИНА МИЦЕВСКА
  7 ТОМИСЛАВ ЧОЧОРОВСКИ
  8 ЈАНИ БЕАКА
  9 ГОРДАНА ВЕЛКОВСКА
  10 КАТЕРИНА ИЛИЕВА
  11 АЦЕ НЕДЕЛКОВСКИ
  12 САЊА ПАВЛОСКА
  13 ТОМИСЛАВ ЦВЕТКОВСКИ
  14 ЈОВАНА ПАЧОВСКА МАТЛИЕВСКА
  15 СИЛВАНА ЦВЕТКОВСКА
  16 ДАНИЕЛ БОЈЧОВСКИ
  17 МАЈА ЈОВИЌ
  18 ПЕЦО ТАУЛОСКИ
  19 ИГОР ГЕОРГИЕВСКИ
  20 МИМОЗА КИТАНОВА
  21 ТОШЕ БОЦЕВСКИ
  22 ГОРАН КОВАЧЕВИЌ
  23 АНА ПАРЕВСКА

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА