Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Левица за Валандово

  Наталија Крстева

  Носител на листа

  1 НАТАЛИЈА КРСТЕВА
  2 ЈОВЧЕ ЃОРЃИЕВСКИ
  3 КРИСТИЈАН ГАРЕВСКИ
  4 ДАНИЕЛА КРСТЕВА
  5 ГОРАНЧО КОЦЕВ
  6 НАТАША ЗАЈКОВА
  7 ЗВОНКО КРСТЕВ
  8 РОБЕРТ ТАНЧЕВ
  9 АНГЕЛИНА ЃОРЃИЕВСКА
  10 СПАСЕ КРСТЕВ
  11 БЕТИ КАЛАЈЏИЕВА
  12 НЕХАТ РАЈИМОВИЌ
  13 ТРАЈЧО ЗАФИРОВ
  14 СОЊА ВАНГЕЛОВА
  15 АЛЕКСАНДАР КАЛАЈЏИЕВ

  ИЗБОРНА ПРОГРАМА