Левица на Парламентарните избори 2024 ги пополни своите КАНДИДАТСКИ ЛИСТИ за пратеници во сите шест изборни единици, официјално потврдени од ДИК, со луѓе од народот, спремни да се спротивстават на политичката елита.

Партиите на буржоазијата ќе бидат силно предизвикани и конечно поразени – народот веќе нема време за чекање!

Силно светнал ден!

Loading