РОСОМАН

Листа на кандидати за советници на Левица за општина Росоман:

  1. Влатко Трајков
  2. Бобан Апостолоски
  3. Андријана Јованова
  4. Гордана Марковачева
  5. Сашо Здравков
  6. Надица Милева
  7. Стојанчо Маџунковски
  8. Антонија Гинева
  9. Зоран Соколов

21764816 1809826902390868 7732672221630741390 n

(клик на сликата за зголемен приказ)