Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    25 години независност – 25 години осиромашување и обесправување

    Наместо полни со оптимизам и позитивни чувства да ја одбележуваат 25-годишнината од независноста на Република Македонија, мнозинството граѓани воопшто немаат причини за славење. Нивниот...

    Последни објави