Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Расипничкото работење на партиските директори не смее да биде изговор за приватизација на железничкиот сообраќај

    „Македонските железници со години наназад служат за брзо богатење на оние кои раководат со нив, а кои се назначуваат преку коалициските парнери. Директорот на...

    Последни објави