Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица ќе се бори против сите договори кои ги рушат АСНОМ-ските постулати

    Извршната наредба на Бајден за санкции на сите субјекти кои се против Охридски и Преспански договор е дел од империјалистичката надворешна политика на САД...

    Последни објави