Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Штип: Извршителите и полицијата го иселува семејството Бањоглави од нивниот дом

Поради тешка економско-материјална состојба, семејството Бањоглави од Долни Балван од Штип, земало долг од 10 000 евра, кои подоцна го вратиле двојно, но, заради...

Последни објави