Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Балансерот од Рамковниот договор е реализација на етничката агенда наместо подобрување на условите во здравството

    Случувањата во Министерството за Здравство, во првите 100 дена на оваа влада, покажаа дека приоритетите на Беким Сали не се да се подобрат условите...

    Последни објави