Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

И новиот министер за здравство нема план за охридската болница која остана без педијатрија

И по неколку месеци, Детското Одделение во охридската болница не е во функција. Оваа состојба не само што е алармантна, туку претставува вистинска катастрофа,...

Тетовската клиничка болница плени со страв, ужас и неспособност

Тетово е врвот на корупцијата и некомпетентноста во Македонија. Луѓе горат по болници, секојдневно умираат од корона, и врв над се' е поради докторска негрижа...

Последни објави