Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кочани во пламенот на пеколно неодговорната власт

Над десет пожари пламнаа на територија на Македонија вчера. Најдраматично беше во Кочани каде што пламенот проголта повеќе куќи, лозја, стопански објекти и површина...

Последни објави