Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

ДКСК да испита како директорот на ФЗОМ Стево Крстевски се стекнал со енормен имот при владеењето на СДСМ

Директорот на ФЗОМ од редовите на СДСМ, Стево Крстевски, согласно неговиот јавно објавен анкетен лист поседува личен имот, кој вклучува станови, удели, депозити, куќа...

Последни објави