Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Охридското Езеро не смее да биде заробеник на интересите на поединци

  Повеќегодишното несоодветно управување со охридскиот регион, непочитување и честите промени и неусогласеност во законската регулатива, како и речиси континуираното неприменување на препораките на УНЕСКО...

  (Видео) Димитар Апасиев за повлекување на Законот за легализација на дивоградби

  Почитуван претседателе, моето процедурално обраќање е во врска со Член 173 став 2 од Деловникот. Вие само просто нè известивте дека Владата го повлекла...

  Наместо реконструкција на покрив, изградба на повеќекатен станбен објект

  Помеѓу улиците Љубен Весов и Кочо Рацин во близина на спомен куќата на Кочо Рацин во тек е изградба на станбен објект со повеќе...

  Последни објави