Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Тенденциозно уништување на институциите со уништување на колективната меморија

Деновиве се појавија фотографии од внатрешноста на Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ во Скопје, каде се прикажуват простории во ужасна, руинирана состојба....

Последни објави