Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Народ кој има вакви одговорни за образование, нема ниту образование

Душан Томшиќ, советник во МОН, подетално ја објасни идејата за дигитализација на наставата за време на неговото гостување на МРТ. Тоа што ниту тој, ниту...

Последни објави