Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Не може Уставот за функционерите да биде мајка, а за обичниот народ маќеа

    Денес, Правниот сектор на Левица, до Уставниот суд на РМ поднесе иницијатива за оценка на уставноста и законитоста на владината Одлука со која, за...

    Последни објави