Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Енергетската криза е резултат на удоволувањето на странските интереси и домашната енергетска мафија

Левица во неколку наврати укажуваше на тоа дека Владата предводена од СДСМ, заради задоволување на странските интереси, а во корист на поединци во енергетскиот...

Народот ја плаќа цената од либерализацијата на електричната енергија спроведувана од сите досегашни влади

Енергетската криза прогласена од Владата на почетокот од минатиот месец, наместо 30 дена, веројатно ќе потрае до крајот на грејната сезона, а државата нема...

Последни објави