Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица поднесе иницијатива за забрана на фашистичкиот центар „Ванчо Михајлов“

Епидемијата на неофашистички здруженија кои никнуваат на територијата на Македонија, под покровителство на пробугарските СДС и ДУИ, кои имаат за цел да провоцираат и...

Најголемиот непријател на македонското движење е михајловизмот

Големиот Георги Димитров рекол дека најголемата непријател на македонското движење е фашизмот и бандата на Михајлов! На вчерашниот протест за слобода на Ламбе Алабаковски говори...

Единствен кој треба да се гони кривично е претседателот на здружението „Ванчо Михајлов“!

Денешната објава за експресно апсење на лицето кое го запали клубот, што го носи името на фашистот Ванчо Михајлов, само потврди дека власта на...

Рехабилитацијата на фашизмот започна уште со споменикот на балистот Џемаил Хаса во 2006 година

Во 2006 година, во село Симница, Општина Гостивар, подигнат е споменик на Џемаил Хасани, водач на балистите за Западна Македонија и соработник на италијанските...

Последни објави