Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Видео: Левица – Битола: Милионски суми за локални реклами на општинската власт

Општина Битола за една година потрошила 1.300.000 денари за печатени услуги во медиуми. Покрај лагите дека прашината е заменета со чистиот воздух кој наводно владее...

Последни објави