Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Цените на горивата растат, а владата одолговлекува покачување на минималната плата

    Владата и понатаму останува без слух на барањата на работниците за зголемување на минималната плата на 18.000 денари. Додека цената на горивата продолжуваат да...

    Последни објави