Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Градежната мафија во соработка со Марин продолжува да профитира во Аеродром

    Сведоци на комплетната трансформација на Аеродром изминатите години се сите аеродромци. Градежната мафија во соработка со општинските власти гради облакодери и кули, без притоа...

    Последни објави