Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Процесот за обезбедување образовен кадар во градинките во Гази Баба сега зависи од Министерство за труд и социјална политика

На 30.05.2022 од страна на Министерство за труд и социјална политика е примен поднесокот што советничката група на Левица го поднесе како точка на...

Советниците на Левица ширум Македонија поднесоа иницијативи за бесплатни градинки

Години наназад Македонија се соочува со економска криза, која се продлабочи со избивањето на здравствената и енергетската криза, а оваа година доживува ескалација и...

Последни објави