Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иницијатива за истакнување на заеднички непартиски листи на изборите кои би ги поддржале сите антирежимски партии

Левица е формирана затоа што постои големо незадоволство кај граѓаните, не само од криминалната клика на власта, туку и од сите досегашни партии. Левица...

Последни објави