Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Поднесена иницијатива за вонреден инспекциски надзор за градежни активности кај поранешниот хотел „Парк”

Деновиве, од поголема група граѓани добивме информации дека на локалитетот „Горица“- ОПШТИНА ОХРИД, се изведуваат градежни активности - изградба на хотел на местото на...

Последни објави