Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    ИСКРА ВО МРАКОТ!

    Реалноста пред претстојните предвремени парламентарни избори, закажани за 11 декември 2016, паѓа во сенката на една од најдлабоките општествени, економски, политички и правни кризи...

    Последни објави