Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Власта не само што сака да ја избрише Македонската историјата од учебниците, туку и од нашата меморија

    Додека нашите соседи од Бугарија, на секој начин се обидуваат македонската историја да ја фалсификуваат и да ја прикажат за своја, а великаните како...

    Последни објави