Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Не со штрајкот, туку со СОНК е завршено!

    Со години трае Голготата на просветарите. Со години се обидуваат колку можат да го спасат образованието од очајните и неверојатно штетни образовни експерименти кои...

    Последни објави