Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    ЛО Карпош: Како синот на Јакимовски стана сопственик на земјиште во Бардовци?

    Според податоците на Агенцијата за катастар на недвижности, Гоце Јакимовски поседува три парцели во Бардовци. Станува збор за парцелите 449/19, 486/2 и 487/2 кои...

    Последни објави