Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Охрид: Четири месеци се реконструира улицата „Јане Сандански”

    Локалната власт на СДСМ во својата програма ветуваше планови и проекти за безбедни патишта и улици, како и создавање услови за еднаква достапност до...

    Последни објави