Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Демир Хисар: Локалната власт глува на барањата на граѓаните

    На 27.05.2021 година, локалниот огранок на Левица - Демир Хисар, достави барање до советот на Општина Демир Хисар за расчистување на дивите депонии, поставување...

    Последни објави