Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Тетово повторно без вода – од Општината ни трага ни глас!

    РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ По трет пат во неполни два месеци Тетово повторно е оставено без вода за пиење и други основни потреби на жителите. Тетово веќе...

    Последни објави