Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Кавадарци: Наместо паркови, добиваме паркинзи

    Иако ЈП Паркинг Кавадарци тоне, а Советот на Општина Кавадарци непрестајно го помага со субвенции, жителите на Кавадарци реално не чувствуваат некоја позитивна промена...

    Последни објави