Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Задолжителните калориметри се кобни по животната средина и сиромашните

Поставувањето калориметри кои, според новиот предлог Закон за енергетика ќе биде задолжително, ќе се одрази негативно кон посиромашните слоеви и животната средина, бидејќи ќе...

Последни објави