Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Амар Мециновиќ: Почната е трка за додворување на ДУИ

„На ДУИ најмногу им одговараат предвремени избори сега, затоа што имаат ситуација на разединета албанска опозиција и сакаат да ескивираат ситуација како во 2020...

(Видео) Борислав Крмов: Нема поголема автократија од тоа што ЕУ стои позади негирањето од Грција и Бугарија

„Во оваа ситуација, македонскиот народ е негиран. Ако веќе е човеково право да влезат Бугарите во македонскиот устав, тоа значи да влезат и Македонците...

(Видео) Борислав Крмов: Ако не прекинеме со вазалската политика следи губење на државата

„После Преспанскиот договор, нашите наивни политичари - аматери мислеа со додворување на политичарите од ЕУ и на западните политичари дека може сè да издејствуваат....

Последни објави