Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Надлежниот инспекторат одговори по пријавата на Левица за прекршувањето на мерка изолација од заразените пратеници

Одговор од Државниот санитарен и здравствен инспекторат – Сектор за инспекциски надзор по Пријава – Известување за грубо прекршување на времена мерка „строга изолација...

Последни објави