Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

11-та седница на Советот на Општина Карпош: Советниците на Левица во Општина Карпош против трендот на бетонизација

Другари и другарки, Ве известуваме дека на 11 – та седница на Советот на Општина Карпош која ќе се одржи во петок (01.07.2022 година), на...

Последни објави