Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Кочани во пламенот на пеколно неодговорната власт

    Над десет пожари пламнаа на територија на Македонија вчера. Најдраматично беше во Кочани каде што пламенот проголта повеќе куќи, лозја, стопански објекти и површина...

    Последни објави