Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Апасиев: Одбран е комбинираниот модел за попис поради најлесно манипулирање

    "Во светот има четири модели за попис, и додека нема унифициран европски модел за попис тие тоа го шверцуваа со европско знаменце, а за...

    Последни објави