Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Биди одговорен, не отворај врата!

    Денес се огласи Општина Охрид и Градоначалникот Константин Георгиески, со соопштение дека од денес 11.03.2021 година, поради зголемениот број на заболени од Ковид 19,...

    Последни објави