Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Велес: По повод 78 години од смртта на Koста Апостолов Солев Рацин

    По повод 78 години од смртта на Koста Апостолов Солев Рацин, членовите на локалниот огранок на Левица во Велес, положија свежо цвеќе на споменикот...

    Последни објави