Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Крмов: Блокадата требаше да започне кога се киднапираше пратеник

„Левица не се противи на ниедна инцијатива за буткање на оваа власт, но секогаш имаме доза сомневање кога станува збор за партиите кои владееле...

(Видео) Крмов: Левица поднесе предлог законски измени за апанажа на работниците и поголема субвенција за студентски оброк

„Нашиот прв обид за укинување на апанажата на функционерите не успеа, затоа што очигледно политичката класа во Македонија мисли дека е избрана за народот...

Последни објави