Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Ранливите категории приоритет при субвенционирањето велосипеди по заслуга на Левица

  Со 20 гласа ЗА и 17 ВОЗДРЖАНИ, дел од градското мнозинство со поддршка од опозицијата, ги прифати амандманите на Левица кои се однесуваат на...

  Левица – Аеродром: Средба на советниците од Левица со жителите од Мичурин

  Со веќе воспоставена пракса и со несмалена динамика советниците од Левица од Општина Аеродром и Град Скопје остварија средба со жителите од населбата Мичурин. Поради...

  Последни објави