Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кисела Вода: Советниците на СДСМ демонстративно ја напуштија седницата поради свечената заклетва, при која се потпишуваа изјавите под име Република Македонија

На денешната конститутивна седница на Советот на Општина Кисела Вода, советниците од СДСМ демонстративно ја напуштија седницата во знак на протест на свечената заклетва,...

Последни објави