Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица поднесе барање за инспекциски надзор за модната конфекција „Стоби“ од Велес

  Модната конфекција „СТОБИ” од Велес повторно го злоупотребува Законот за работни односи и ги крши правата на работниците. Во Левица се обратија работници, вработени...

  Левица – Карпош: На советниците на Левица не им беше дозволено поднесување анкетни листови – ќе гласаат против ДУП кој не ги содржи забелешките...

  Вчера беше крајниот рок за поднесување анкетни листови во однос на предложените Детални урбанистички планови за Влае 2 (СЗ19) и за Жданец и дел...

  Последни објави